Merken

Garden Grill

Met de Garden Grill barbecues maak je van elke hamburger een culinair meesterwerk. Het Mexicaanse merk Garden Grill biedt je alles wat je nodig hebt om buiten de lekkerste gerechten klaar te maken. Be ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Garden Grill

De laatste jaren heeft de barbecue een enorme opmars gemaakt. Een barbecue is niet langer een simpel roostertje met wat kolen eronder. Nee, barbecueën is tegenwoordig een echte hobby waarbij alles uit de kast wordt gehaald. Ben jij iemand die het barbecueën naar een hoger niveau brengt? Dan mag een Garden Grill barbecue in jouw tuin niet ontbreken.

Haal de meesterkok in jezelf naar boven

Met de Garden Grill barbecues haal je de meesterkok in jezelf naar boven. Er zijn genoeg mensen die koken in de keuken niets aan vinden. Maar buiten, met mooi weer en gezelligheid, heeft koken een heel andere ambiance. In onze collectie vind je diverse barbecues, zoals Garden Grill gasbarbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues. Welke barbecue je ook kiest, ze zijn allemaal gebruiksvriendelijk en veilig. Kies er ook een bijpassende barbecuehoes bij, zodat je de gebruiksduur van de barbecue verlengt.

Van eenvoudige tot geavanceerde barbecues

Tegenwoordig zijn er de meest geavanceerde barbecues, waarmee je allerlei soorten gerechten kan bereiden. Ook in de collectie Garden Grill vind je een diversiteit aan barbecues. Van relatief simpele barbecues, dit zijn meestal de houtskoolbarbecues, tot complete buitenkeukens waar je ook eten in een pan kan bereiden. Bekijk rustig onze collectie en kies jouw droombarbecue uit. Verstuur alvast de uitnodigingen en het tuinfeest kan binnenkort beginnen, want als je de barbecue vandaag nog voor 23:59 bestelt, heb je hem de volgende werkdag al in huis. We bezorgen gratis bij bestellingen vanaf 20.-.