Merken

GAP

Maak kennis met de nieuwe babymerken bij Wehkamp. Ons nieuw assortiment bestaat uit de leukste producten voor jou en je kindje. Voor welk nieuw product ga jij?

342 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hippe babykleding

Jij wil graag trendy voor de dag komen. Dat je moeder bent geworden, verandert daar niets aan. Ook je baby geef je graag een eigentijdse look, met hippe babykleding van de nieuwste merken. Je zoekt leuke babykleertjes die niet alleen mooi en schattig zijn, maar ook lekker handig. Je wil ze makkelijk aan- en uit kunnen trekken en eenvoudig kunnen wassen. In onze selectie nieuwe babymerken vind je het nieuwste van het nieuwste voor baby's. Ontdek de creativiteit waarmee designers proberen om het leven van jou en je kleintje mooi en makkelijker te maken.

Trendy kleding en accessoires voor je baby

Als je kijkt naar het aanbod van onze nieuwe babymerken, zie je dat het hier niet alleen gaat om hippe babykleding. Natuurlijk is dat onderdeel van het assortiment, maar daarnaast vind je nog veel meer handige benodigdheden, zoals slabbetjes, slaapzakken, dekens, hydrofiele doeken, swaddles, badcapes en speeltjes. Deze zijn gemaakt van zachte materialen die vriendelijk zijn voor de babyhuid en vaak ook voor het milieu. Je kan kiezen uit talloze trendy kleuren, van vrolijke knalkleurtjes tot zachte pastels. Hiermee stel je zelf een eigentijdse look samen die jouw persoonlijke smaak uitdrukt.

Nieuwe babymerken bij wehkamp

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en artikelen voor baby's, maar heb je eigenlijk teveel aan je hoofd? Vertrouw dan op het instinct van onze inkopers, die de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Zij kozen voor jou hippe babykleding en handige hulpmiddelen. Deze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Ze zijn bijvoorbeeld multifunctioneel en makkelijk te wassen. Ook duurzame babyartikelen zien we steeds vaker. Zo bezorg je niet alleen jouw kleintje een mooie toekomst. Geen tijd voor de babywinkel? Voor 23:59 uur nieuwe babymerken bij wehkamp bestellen is morgen de kinderkamer inrichten.