Merken

Gabor dames schoenen

Gabor damesschoenen zijn klassiek, elegant en lopen heerlijk. Je merkt aan alles dat er aandacht is besteed aan de schoenen. Zowel de vormgeving als de afwerking zijn zeer verfijnd bij dit merk. Met d ...

73 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gabor damesschoenen

Heb je een dag van boodschappen en kleine klusjes voor de boeg? Kies dan voor een paar leren dames sneakers van Gabor om moeiteloos van A naar B te rennen. Je ziet er altijd goed uit en je geniet daarnaast van het gemak van deze sportieve schoenen. Voor een dag op kantoor of voor een leuke eetafspraak heb je weer een ander paar Gabor schoenen in de kast.

De veelzijdigheid van Gabor damesschoenen

Met Gabor damesschoenen aan je voeten geef je al je dagen kleur. De variatie is een opvallend kenmerk van Gabor. Zowel ambitieuze office managers als jonge meiden op een date vinden bij dit merk de juiste pumps, loafers of sandalen. Met elk ontwerp weet Gabor weer een andere snaar te raken. Voor een zakelijke omgeving past niets beter dan de klassieke Gabor damesschoen: zwartleren pumps met hakken.

Tijdloos maar toch eigentijds

Je vraagt je af hoe ze het klaarspelen. Gabor damesschoenen zijn klassiek en eigentijds tegelijk. In de zomer draag je roze, geponste balletschoentjes en in de winter kom je voor de dag met leren enkellaarzen. Op de een of andere manier zie je er op Gabor damesschoenen altijd goed uit.

Bekijk de collectie van Gabor online bij wehkamp. De verzending is gratis als je meer dan 20.- bestelt. En passen de schoenen toch niet helemaal goed, stuur je ze zonder moeite naar ons terug.