Merken

GABBIANO

Gabbiano Boys komt met krachtige collecties jongenskleding geïnspireerd op het Italiaanse straatbeeld. Deze stoere kleding is inmiddels erg populair in Nederland en dat is niet voor niets. De Gabbiano ...

62 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gabbiano

Jouw zoon is je inmiddels bijna voorbij gegroeid. Maar voordat het zover is, beslissen jullie min of meer samen wat hij draagt. Maar ook dat zal over niet al te lange tijd afgelopen zijn, want hij wordt met het jaar kieskeuriger over zijn kleding. Bekijk samen met hem de steeds vernieuwende collectie van Gabbiano. We weten zeker dat hij hier stoere kleding kan uitzoeken.

De gehele garderobe

Gabbiano Boys verzorgt graag de gehele garderobe van je zoon, van ondergoed tot en met jas. De pasvorm is voor dit merk belangrijk: een spijkerbroek is mooi smal en een shirt valt precies zo lang als dat zou moeten. Zo kunnen de mannen lekker rennen, rollen en rotzooien zonder dat de kleding ze in de weg zit. Kies voor stoere shirts met logo's, prints en patronen. De jassen zijn lekker donker én warm. Zelfs het ondergoed draagt de Gabbiano-handtekening: krachtig en eigenzinnig.

Maten en meer

De Gabbiano jongenskleding is verkrijgbaar in de maten 140, 152, 164 en 176. De collectie is dus echt bedoeld voor de oudere jongemannen. Deze stoere stijl is speciaal ontwikkeld voor buiten spelende rakkers en schoolgaande knapen. Bekijk onze collectie Gabbiano streetwear hier voor onmisbare items voor deze mannen.

Gabbiano bestellen bij wehkamp

Je hoeft met je zoon de deur niet meer uit om te gaan winkelen. Spendeer een avondje bij wehkamp en profiteer van een gratis verzending bij een bestelling vanaf 20.-.