Jurken & rokken

Ray-Ban staat vooral bekend om de popularisering van de pilotenbril, het Aviator-model genoemd. Maar ook de andere modellen van het Amerikaanse designduo Bausch & Lomb hebben de wereld veroverd. De letterlijke vertaling van Ray-Ban is in het Nederlands het uitbannen van de (licht)stralen. Bekijk nu de Ray-Ban-dameszonnebrillen en -herenzonnebrillen.

Jurken & rokken

Het Nederlandse Gaastra is van oorsprong een zeilmaker. Het is ontstaan uit de droom van een man uit Sneek met grote passie voor de zee en haar onstuimige karakter. Tegenwoordig maakt Gaastra functionele kleding van de hoogste kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie Gaastra dames blouses en tunieken eens.

Gaastra

Je bent graag buitenshuis. Wandelen met de hond langs het strand of varen op de boot. De wind in je haren geeft je een gevoel van vrijheid. Een spatje regen kan je goed hebben. Maar het oog wil ook wat en bovendien vind je kwaliteit belangrijk. Ben jij dit? Dan is Gaastra jouw merk.

Voor de hele garderobe

Bij Gaastra ontwerpen ze kleding voor de hele garderobe en het hele gezin. Door het hele jaar heen draag je jouw favoriete blouses, truien, broeken, jassen en zelfs schoenen. De kleding is een perfecte combinatie van vakmanschap, functionaliteit en mode. Niet alleen beschermt de kleding je tegen de elementen van buiten, ook worden de beste materialen gebruikt.

Premium merk

Gaastra is een Premium merk van wehkamp, een paradepaardje. Prijkt het bekende logo van Gaastra op een van je kledingstukken, dan heb je gekozen voor kwaliteit en vakmanschap. Dit gun je je hele gezin. Fietsen je kinderen door weer en wind naar school, overweeg dan serieus een jas uit onze collectie Gaastra kinderjassen.

Gaastra kopen bij wehkamp

De mode van dit vooraanstaande merk verzenden we vanaf 20.- gratis. Betalen doe je in een beveiligde omgeving. Laat je verrassen door onze snelle en adequate bezorgservice die je ongetwijfeld tijd zal besparen. Verkeerde maat besteld? Je kan gratis en zonder gedoe terugsturen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.