Merken

G-shock

Met de stoere horloges van G-shock ben jij altijd op tijd, voor ieder avontuur. Deze kranige klokjes kunnen tegen een stootje of een plens water. Ze zitten comfortabel en zien er super hip uit. Er zij ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

G-shock

Jij rent elke dag van hot naar haar. Tijd om stil te staan heb je niet. Met jouw strakke schema is te laat komen geen optie. Daarom zoek je een horloge dat je bij de tijd houdt en geschikt is voor beweeglijke types zoals jij. In de haast zijn botsingen immers niet altijd te voorkomen. In een G-shock vind jij alles wat je zoekt. Deze robuuste horloges zijn bestand tegen stoten en vallen. Met de meeste kan je zelfs zonder problemen in de sloot belanden. G-shock horloges hebben bovendien veel handige functies en een mooie vormgeving.

Stoere horloges voor iedereen

G-shock horloges zijn solide en sportief, maar toch allesbehalve saai. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Zowel mannen als vrouwen en ook tieners lopen ermee weg. Kies voor analoog of digitaal, zwart, rood of wit. Er zijn veel stijlvolle combinaties. Ook kan je kiezen voor handige extra functies, zoals een stopwatch, wekkerfunctie of een verlicht display. Ook een horloge met wereldtijden of een magneetbestendig klokje vind je bij G-shock.

Schokbestendige horloges waar je van op aan kan

G-shock is een horlogelijn van het Japanse merk Casio, een pionier op het gebied van digitale horloges. Deze schokbestendige horloges zijn heel geschikt voor avontuurlijke mensen die niet altijd zonder slag of stoot door hun dag heen komen. De G-shock damessieraden zijn ideaal voor stoere vrouwen.

Voor 23:59 uur G-shock bestellen is de volgende werkdag niet meer achterlopen.