Merken

FurReal Friends sALE: Speelgoed

FurReal Friends zijn de leukste dierenvriendjes voor je (klein)kind. De knuffels zijn gemaakt van zacht pluche. Maar dat maakt ze nog niet ‘echt’. De kracht van FurReal Friends is het mechanische gede ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

FurReal Friends

Wil je kindje graag een huisdier waar hij of zij helemaal zelf voor kan zorgen? Maar dan wel eentje die niet hoeft te eten en niet hoeft te worden uitgelaten? Dan kies je voor de lieve vriendjes van FurReal Friends. Lieve knuffels die kunnen brullen, spinnen, blaffen en niesen.

Bewegende knuffels

Een tijger die kan lopen en brullen, een ijsbeer die zomaar moet niesen of een kat met een veranderende gemoedstoestand, zolang er maar met haar gespeeld wordt. Het zijn slechts drie van de leuke FurReal Friends knuffels uit de collectie. Dankzij batterijen en sensoren kunnen de dieren bewegen en reageren ze op je kind. Dat geeft uren speelplezier.

Elektronisch speelgoed

Hoewel de knuffels van FurReal Friends ook lekker mee kunnen in bed, behoren ze wel tot het elektronisch speelgoed. De FurReal Friends kunnen wel tegen een stootje, maar het is goed om erop toe te zien dat je kind met beleid met het nieuwe dierenvriendje speelt. Zo heeft hij of zij lang plezier van de FurReal Friends. Lees van tevoren ook de instructies op de verpakking om het speelplezier te verhogen.

Gratis thuisbezorgd

De FurReal Friends vinden graag een nieuw thuis bij jouw kind. Bij bestedingen vanaf 20.- is de verzending gratis. Plaats vandaag je bestelling, dan heb je het dierenvriendje morgen al bij je thuis. Je kan vooraf, achteraf of in handige termijnen betalen. (Let op: geld lenen kost geld.)