Merken

Fujifilm

Het Japanse merk Fujifilm kent alles op het gebied van foto en film. Het merk ontwikkelt geregeld nieuwe camera's en innoveert tegelijkertijd het bestaande aanbod. In onze collectie vind je onder ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fujifilm

Je denkt nog regelmatig terug aan het tijdperk van voor de digitale revolutie, toen je nog briefjes schreef aan je lief in plaats van een sms'je of appje. In die tijd nam je ook nog foto's met een camera met filmrolletje. Met Fujifilm kan je weer terug naar deze tijd, maar dan met de voordelen van de digitale revolutie. In het fraaie ontwerp zie je nog de charme en nostalgie van toen, maar dan gecombineerd met alle goede kanten van de moderne innovatie.

Analoog, digitaal en ertussenin

Fujifilm ontwikkelt aan de lopende band camera's en kijkt daarbij altijd naar de nieuwste trends. Dit levert digitale compact camera’s op waarmee je eenvoudig haarscherpe foto's maakt. Als professional ga je aan de slag met een systeemcamera met de nieuwste snufjes. Het paradepaardje van het Japanse merk zijn echter de instant camera's, zoals de bekende polaroid. Je legt hiermee een speciaal moment vast en de foto komt direct uit de camera gerold.

Instant camera's en cartridges

De instant camera's van Fujifilm kennen een bijzonder model met ronde vormen. De camera's zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De cartridges koop je los met tien velletjes printpapier tegelijk die je in de camera stopt. Even schudden tot de inkt droog is en klaar is je foto! Staan de feestdagen voor de deur, bekijk dan ook eens onze collectie Fujifilm sinterklaascadeaus.

Bestel je vandaag voor 23:59 uur, dan maak je morgen al prachtfoto's met je nieuwe apparaat.