Merken

Frozen

Disney weet hoe ze kinderen blij moeten maken met deze succesvolste franchise. Met Frozen speelgoed en andere spulletjes, laat je dat geluk nog langer voortduren. In de Frozen collectie van wehkamp he ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Frozen

Zoek je een cadeautje voor een kind om zelf of samen met vriendjes en vriendinnetjes mee te spelen? Een stuk speelgoed van Frozen is altijd een goed idee, omdat de meeste kinderen de film gezien hebben en de personages kennen. Samen spelen ze dan de film na, of verzinnen ze zelf een nieuwe wending van het verhaal. Frozen stimuleert op deze manier de fantasie en de samenwerking onderling. Het kleurenpalet in pastelkleuren van Frozen heeft een kalmerende en harmoniserende uitwerking op de kinderen.

Poppen en knutselspulletjes

Onze heldin Elsa is in verschillende jurken en entourages te zien. Zo zien we haar in een mooie jurk bij een kaptafel die tegelijkertijd een make-up spiegel is, met als bonus een ring die de kinderen zelf om kunnen doen. In ons assortiment Frozen knutselen vind je kralensets om zelf sieraden te maken in Frozenstijl. Met een tekenprojector teken je dia's na, terwijl je op een whiteboard je eigen fantasie mag uitleven en naar hartenlust mag experimenteren.

Thuis en op school

Elsa mag ook mee naar school; op een rugtas bijvoorbeeld waar je hapje en je drankje inzit. Wanneer je naar bed gaat kruip je natuurlijk lekker weg onder een Frozen dekbedset. Of zet je de slaapkamer geschenkset op je verlanglijstje? Hiermee breng je de originele Frozensfeer in je slaapkamer, zodat je als een echte prinses gaat slapen en weer wakker wordt!

Vandaag Frozen bestellen bij wehkamp? Je hebt het morgen al in huis!