Merken

Freya

Freya is als een beste vriendin: vertrouwd en altijd aanwezig. Het merk maakt beha's voor vrouwen met een volle buste. Met de lingerie van Freya kun je actief, mooi en gekleed zijn. Zo hebben we e ...

82 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Freya

Het valt niet altijd mee om je zo te kleden dat je veilig en zelfverzekerd voelt. Als je gaat sporten voelt het alsof je boezem je in de weg zit. Daarom ga je niet altijd, of kies je een omgeving en een groep waar je jezelf kunt zijn. Maar om je nog vrijer te kunnen bewegen, kan je overstappen op lingerie van Freya.

Intiem, sportief en dagelijks

Freya verzorgt je dagelijkse lingerie. Gewoon, het setje dat je onder je werkkleding draag of onder je casual outfit. Heb je een spannende avond in het verschiet met je lief, kijk dan eens naar de intiemcollectie van het merk. Freya is gespecialiseerd in sportlingerie voor de vollere buste, zodat jij met een gerust hart kan springen, rennen en hurken. Bekijk bijvoorbeeld de collectie Freya yoga.

Voor de vollere buste

De Freya collectie is in grotere cupmaten verkrijgbaar, namelijk van C tot en met J. Met het menu aan de linkerzijde selecteer je jouw cupmaat en op deze manier zie je direct wat we voor je op voorraad hebben. Pas in alle rust thuis, in plaats van in een krap pashokje in een volle winkel.

Freya bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je van een gratis verzending vanaf 20.-. Onze snelle en adequate bezorgservice bezorgt jouw nieuwe set Freya lingerie bij je thuis. Heb je de verkeerde maat? Terugsturen is gratis en we doen er niet moeilijk over.