Merken

Fresh 'n Rebel oordopjes

Fresh ‘n Rebel: hip en rebels. Dat is waar het merk Fresh ‘n Rebel voor staat. Het merk heeft mobiele accessoires voor je, zodat jij ook onderweg altijd ‘on trend’ bent! Een muziekje luisteren in het ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fresh 'n Rebel koptelefoons

Voor je nieuwe baan moet je elke dag zo'n anderhalf uur doorbrengen in het openbaar vervoer. Niet zo'n ramp natuurlijk. Zeker niet met een van de Fresh 'n Rebel koptelefoons. Kies er een met on ear of in-ear doppen zodat je onderweg een beetje kan wegdromen en ontspannen op je favoriete artiesten en nummers. De Fresh 'n Rebel koptelefoons zijn er in het zwart, felle kleuren en met of zonder handige afstandsbediening aan het snoer.

Speciaal voor sporters

Doe je aan hardlopen of een andere sport waarbij je graag muziek luistert? Er zijn namelijk Fresh 'n Rebel koptelefoons speciaal voor sporters. Deze worden via bluetooth met je mp3-speler of telefoon verbonden zodat je tijdens het sporten draadloos naar je muziek kan luisteren. Op die manier heb je met de Fresh 'n Rebel koptelefoons geen last meer van irritante snoeren die tijdens het rennen of andere inspanning uit je oor vallen of bungelen.

Helder geluid

De Fresh 'n Rebel koptelefoons zijn voorzien van een goede techniek, waardoor je optimaal en helder geluid hoort. Andere handige snufjes, zoals noise-cancelling en handsfree bellen op je telefoon zijn niet beschikbaar bij elk model. Dus als dat een eis is, kijk dan goed naar de specificaties per model. Ook nog op zoek naar een geluidsdrager? Kijk dan bij ons aanbod iPod & mp3.