Merken

FREEQUENT dames spijkerjasjes

Het Scandinavische bedrijf Freequent selecteert voor jou de mooiste mode met een coole look en een zuchtje zachtheid. Hun passie voor stijl en mode zie je bijvoorbeeld terug in onze collectie Freequen ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

FREEQUENT

‘Mode is onze agenda’Stijl, mode en passie. FREEQUENT heeft een collectie van zorgvuldig geselecteerde kleding voor iedereen. Het merk houdt van mode en denken 24/7 creativiteit. Ze vinden inspiratie overal ter wereld - New York en Parijs, Londen en Milaan. Het merk gaat waar de hype is maar voor FREEQUENT is het gewoon creatief denken met een globale houding.

Complete collectie

FREEQUENT is de "Ultimate full range closet" die de klanten de nieuwste mode in één merk aanbiedt. De vele collecties hebben zowel coole items als vrouwelijke stijlen met een zachte zoetheid. FREEQUENT is gelanceerd in 2009 en is een nieuw merk bij naam maar achter de scène is er een professioneel team van hooggeschoolde en toegewijde mensen die allemaal een lange geschiedenis hebben van nauwe relaties met onze zorgvuldig geselecteerde partners uit de hele wereld.