Merken

Fred de la Bretoniere

Stijlvolle vrouwen lopen weg met Fred de la Bretoniere damessleehakken. De sleehak is weer helemaal terug in het modebeeld. Deze modieuze maar toch comfortabele schoenen hebben dan ook veel voordelen. ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fred de la Bretoniere schoenen

Droom jij ook van het filmfestival in Cannes, en doe je niets liever dan flaneren langs de boulevard van Saint Tropez? Voor deze lome, zomerse luxe zijn de Fred de la Bretoniere schoenen ontworpen. Draag ze vooral op dat hippe terras in Bloemendaal, maar ook op de speelplaats met kinderen en moeders uit de buurt. Deze schoenen doen wat voor je uitstraling, en dat merk je.

Hip en comfortabel

Wie zegt dat hip en luxe niet met comfort samen kunnen gaan? Fred de la Bretoniere combineert dit moeiteloos. Een espadrille zit heerlijk en houdt je voeten droog, dankzij het ventilerende, natuurlijke materiaal. Een sandalette met een hoge of lage hak is een luxe voor je voeten. Suède en leer verlengen bovendien de levensduur van je Fred de la Bretoniere schoenen, zodat je schoentjes ook volgend jaar nog in je dames reisbagage kunnen.

Wie houdt er van vakantie?

Fred de la Bretoniere schoenen geven je een instant vakantiegevoel. Zelfs na een klein, gestolen uurtje op een terras ben je meteen weer opgeladen. Dit is de kracht van elke grote ontwerper. Er is veel creatieve aandacht en energie gestoken in het ontwerp en de ontwikkeling van de schoen, en dat voel je. Let ook op de details, zoals de speelse linten bij de espadrilles. Zo komen je benen nog beter uit. Zit er wat voor je bij? Kijk vlug!