Merken

Foscam

Al sinds 2007 maakt het Chinese Foscam beveiligingsproducten, zoals de IP camera's. Hun missie is om het leven van mensen over de gehele wereld veiliger te maken met prijsvriendelijke producten. I ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Foscam

Je bent net bevallen van een kindje en je wilt niets liever dan elke vijf minuten kijken of het kleintje nog slaapt. De babyfoon voelt niet vertrouwd. Misschien is het beter om een Foscam camera neer te zetten bij het wiegje van de baby, zodat je op afstand mee kan kijken of alles goed gaat. Zo hoef je niet telkens op te staan en kan je genieten van de rustige momenten.

Mobiele camera

Soms is het ontzettend handig om tijdelijk een camera te plaatsen. Bijvoorbeeld als je je nieuwe motor in de gaten wil houden in de garage of als je kindje ziek in bed ligt. Een verplaatsbare camera van Foscam biedt uitkomst. Deze IP camera sluit je aan op de tablet of telefoon, zodat je via wifi altijd de live beelden kan bekijken en de geluiden kan beluisteren. De verschillende camera's hebben verschillende kenmerken. Dus klik door om de specs te bekijken.

Voor binnen en buiten

Foscam produceert camera's voor binnen en camera's speciaal voor buiten. Deze laatste heeft een weerbestendige behuizing. Het pan-model kan 360 graden in de rondte beelden maken. Je bepaalt zelf wanneer je de beelden terugkijkt. Bekijk onze collectie Foscam domotica voor de juiste camera, voor op de juiste plaats.

Foscam bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je van een gratis verzending bij een besteding van minstens 20.-. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail, telefoon of webcare.