Jurken & rokken

Gooi jij ook veel te vaak eten weg? Foodsaver komt met de oplossing. Met de producten waarmee Foodsaver bewaren en ordenen vereenvoudigt, hou je je voedsel lekker lang vers. Hierdoor bespaar je geld én het is ook nog eens goed voor de planeet! Wat wil je nog meer?

Andere klanten kochten of bekeken

Foodsaver

Oeps, weer te veel voedsel gekocht! Het blijft lastig om in de supermarkt in te schatten hoeveel eten je nodig hebt. Dat gaat de prullenbak in! Zonde, maar nog langer bewaren zit er niet in: na je voedsel een tijdje bewaard te hebben, is het gewoonweg niet goed meer. Baal je ook van voedselverspilling en ben je op zoek naar een oplossing? Foodsaver doet zijn naam eer aan en helpt je uit de brand. Met de bewaarsystemen van Foodsaver hou je je voedsel lekker lang vers. Dat is beter voor je portemonnee en voor het milieu.

Voedselverspilling is verleden tijd met Foodsaver

In het assortiment vind je tal van producten die een einde maken aan voedselverspilling. Met de Foodsaver vacumeermachines kan je je voedsel vacuüm verpakken. Hierdoor blijven je restjes maar liefst 5 keer langer houdbaar! Niet alleen kan je je voedsel gemakkelijk invriezen en bewaren, ook kan je je vlees met de producten van Foodsaver eenvoudig garen met de sous-videmethode. Naast vacumeermachines vind je ook vershoudzakken en -folie in het assortiment van Foodsaver.

Hou je voedsel lekker en vers met Foodsaver

Ben je die voedsel- en geldverspilling helemaal zat en ben je op zoek naar een oplossing? Bekijk dan snel het volledige assortiment van Foodsaver bij ons op de website en bestel je favoriete item(s). Bij bestellingen boven de 20.- is de verzending kosteloos. Wanneer je je bestelling vóór 23:59 uur plaatst, wordt je pakketje de volgende werkdag bezorgd.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.