Merken

Flymo

Staat gemak bij jou voorop? Flymo heeft gebruiksvriendelijke, innovatieve tuinmachines en zweefmaaiers. Dit Zweedse merk heeft ook andere slim ontworpen accessoires die de verzorging van je tuin gemak ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Flymo

Het gazon maaien, bladeren vegen, de heg knippen: de tuin bijhouden kost veel tijd. Gelukkig geniet je volop van het resultaat wanneer deze klusjes weer gedaan zijn. Als het gaat om machines of gereedschappen ga je voor een betrouwbaar merk, zodat je veilig, nauwkeurig en snel kan werken. Flymo tuinmachines en -accessoires zijn met de nieuwste technieken en van hoogwaardige materialen gemaakt. Alle artikelen zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en hebben een lange levensduur.

Grasmaaiers, heggenscharen en bladblazers

Flymo heeft elektrische grasmaaiers die ook geschikt zijn voor het maaien van lang of vochtig gras. De zweefmaaiers zijn ideaal om te gebruiken bij oneffen of heuvelachtige oppervlakten. Wil je snel van de bladeren in je tuin af, dan is een bladblazer met een zuig- en versnipperfunctie ideaal. Zonder een verlengsnoer de heg snoeien kan met onze Flymo heggenscharen met accu.

Vernieuwend merk

Flymo is een toonaangevend merk op het gebied van grasmaaiers en houdt zich intensief bezig met innovatie. De onderneming was in 1964 de uitvinder van de revolutionaire zweefmaaier, die geen wielen heeft en zweeft op een luchtkussen. In ons assortiment vind je Flymo zweefmaaiers voor kleine en grote gazons. Deze modellen zijn prettig in gebruik, omdat ze licht en gemakkelijk wendbaar zijn.

Wil je graag tijd besparen in de tuin? Bestel dan Flymo tuinmachines en gereedschap bij wehkamp. Zo hou je meer tijd over om in de zon op je terras te zitten. Met uitzicht op een glad gazon en een perfect bijgewerkte tuin!