Merken

Flexworld

Hoewel er uiteenlopende soorten kinderbedden bestaan, lukt het soms niet om een bed te vinden dat aan alle wensen van jou en je kind voldoet. De bedonderdelen van Flexworld bieden dan uitkomst. Met de ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Flexworld bedonderdelen

Bij het inrichten van een kinderslaapkamer heb je al snel meer meubels dan ruimte. Met name een bed neemt veel ruimte in, maar met enkele handige Flexworld bedonderdelen is dit geen verloren ruimte. Zo voeg je bijvoorbeeld eenvoudig een lade onder het bed toe. Deze extra opslagruimte maakt een kast overbodig. Met een aan het bed te bevestigen boekenplank of uitschuifbureau worden nog meer meubels vervangen. Elk ruimtegebrek verdwijnt zo als sneeuw voor de zon.

Van praktische bedlade tot fraai speelgordijn

De meeste Flexworld bedonderdelen schaf je om praktische redenen aan, maar bijvoorbeeld de in vele designs verkrijgbare speelgordijnen zijn vooral decoratief. Organisers, gordijnen met meerdere vakjes voor pakweg knuffels of boeken, zijn een decorstuk en functionele opbergruimte in één. Kies in ons aanbod van Flexworld kinderbedden voor een hoogslaper om ook de ruimte onder het bed optimaal te benutten. Onder de hoogslaper plaats je dan een bureau of een van onze andere Flexworld bedonderdelen.

Ook onze bedonderdelen worden gratis bezorgd

De Flexworld bedonderdelen passen uiteraard niet door een brievenbus, maar dit is bij ons geen enkel probleem. Wij bezorgen namelijk ook alle bedonderdelen geheel kosteloos (mits je voor minimaal 20.- hebt besteld). Bovendien brengen wij ook een zware lade of een groot bureau precies naar die kamer waar jij het bedonderdeel wil hebben. Ook het adres en de datum van de bezorging bepaal je helemaal zelf. Flexworld bedonderdelen bestellen bij wehkamp is dus altijd een plezier.