Merken

Flexa nachtkastjes

Kinderen die groeien hebben een veilige omgeving nodig die hun fantasie stimuleert. Kinderen zijn ook de toekomst, daarom gebruikt Flexa voor alle meubelen zuiver natuurlijk hout. Het hout wordt behan ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Flexa

Als het gaat om de kinderkamer heeft Flexa alles wat je nodig hebt. Voor kinderen van elke leeftijd vind je dekbedovertrekken, kinderbedden, babybedden, matrassen, kinderstoelen en accessoires. Heb je een kind dat helemaal weg is van de jungle? Dan heeft Flexa een hoogslaper die hier perfect bij past. Net als voor ridders en prinsessen overigens. Zo is er voor allerlei smaken en interesses iets te vinden in ons Flexa-assortiment. Voor al deze hoogslapers is bijvoorbeeld ook een daktent te vinden die het feest helemaal compleet maakt. Net als een dekbedovertrek die perfect matcht met de sfeer en het ontwerp van de rest. Het is zelfs mogelijk om een hoogslaper met glijbaan aan te schaffen. Welk kind wil dat nou niet? Bij wehkamp.nl vind je een ruime collectie Flexa-producten, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Bestellen gaat heel snel en eenvoudig. Vooral omdat je weet dat je daarbij kunt vertrouwen op onze prima service en optimale prijs/kwaliteitverhouding. Wij wensen jou en je kinderen veel plezier met de producten van Flexa!

Verschillende producten van Flexa

De combinaties die Flexa aanbiedt zijn uiteraard ook los van elkaar aan te schaffen. Zo kun je op je gemak de onderdelen uitkiezen die wel of niet geschikt zijn voor jouw kind. Een babybed dat in vijf fasen kan worden versteld, inclusief matras? Ook dat heeft Flexa voor je. Net als een ‘gewoon’ kinderbed van hoge kwaliteit, waar je kind nog vele nachten heerlijk in kan slapen. Ook bedladen en uitvalbeveiliging is in het assortiment opgenomen. Er is werkelijk aan alles gedacht door Flexa.