Jurken & rokken

Bij wehkamp hebben we alles in huis wat je nodig hebt bij je sportbeoefening. Of dat nu op professioneel of recreatief niveau is. Goede sportvoeding zorgt voor de juiste aanvullende voedingsstoffen om optimaal te presteren. Bouw je spierkracht en uithoudingsvermogen op met behulp van Fitshape Fitshape voedingssupplementen.

Andere klanten kochten of bekeken

Fitshape

Ga je graag naar de sportschool, doe je graag een bootcamp in de vrije natuur, of spring je liever op de fiets? Welke sport je ook beoefent, je ziet graag resultaat. Bij sporten zoals krachttraining gaat het niet alleen om het afbouwen van vetmassa, maar vooral ook om het opbouwen van spiermassa. Een eiwitshake van Fitshape biedt je een snelle en verantwoorde oplossing door de samenstelling van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten. Een shake geeft je bovendien energie zodat je nog langer doorgaat. Zo werk je ook aan je uithoudingsvermogen en je weerstand.

Wees trots op die spieren

Droom je ervan om een mooie sixpack aan de wereld te laten zien? Je weet dat je daarvoor moet trainen, maar Fitshape sportvoeding helpt graag een handje mee. Wanneer je direct na de training een shake neemt, herstellen je spieren een stuk sneller. Een Fitshape mixbeker geeft precies aan hoeveel eiwitpoeder je moet gebruiken en hoeveel water je toe moet voegen. Even schudden, en je drank is klaar voor consumptie. Voor het slapen gaan mag je nog een beker nemen. Je zal versteld staan van het resultaat.

Fitshape kopen bij wehkamp

We verkopen Fitshape in een aantal verschillende smaken, zoals vanille, aardbei en banaan. Zo krijg je er nooit genoeg van.

Wanneer je bij wehkamp bestelt, hoef je nooit zonder je supplementen te zitten. Wij bezorgen meteen de volgende dag als je voor 23:59 bestelt. Bestel vandaag nog.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.