Jurken & rokken

Wil je je benen trainen tijdens het wandelen? Dat kan met de trendy FitFlop TM damesschoenen. Deze hebben namelijk een speciale, dikkere zool met luchtpockets die helpen je benen te trainen. Zo train je dus met iedere stap en heb je nog trendy slippers met glitters of sneakers met mooie details aan ook.

Andere klanten kochten of bekeken

FitFlop TM

Zodra de zon gaat schijnen, is het heerlijk om je slippers aan te trekken, in combinatie met een rokje of jurkje. Zo laat je je benen en voeten lekker genieten van de zon. Maar zou het dan niet leuk zijn als je meteen je benen er nog mooier uit kan laten zien door ze de hele zomer door te trainen? Met iedere stap die je zet, helpt FitFlop TM je daarbij.

Slippers, sneakers en sloffen

De collectie bestaat voornamelijk uit flipflops, behorende tot de FitFlop TM damesbadmode. Deze collectie bestaat uit teenslippers en sandalen, waarvan de bandjes zijn versierd met glitters. Verder is de collectie uitgebreid met pantoffels en sneakers zodat je op ieder moment van de dag en het jaar de benen traint. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 41.

Het geheim van de zool

Maar hoe train je dan je benen met deze schoenen? Het antwoord is te vinden in de speciale zool. Iedere slipper, pantoffel en sneaker is daarmee uitgerust. De dikkere zool bevat speciale pockets waar lucht in achterblijft. Wanneer je loopt, verdeelt de lucht zich anders, waardoor je wat minder stabiel staat. Dit zet alle spiertjes in je voeten en benen aan het werk om ervoor te zorgen dat je in balans blijft. Hierdoor worden de spieren getraind. Je merkt hier overigens weinig van en de schoenen lopen vooral heel lekker.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.