Merken

Fisher-Price babyverzorging

Bij Fisher-Price draait het om het maken van producten die inspelen op het fascineren en aanmoedigen van baby’s. Fisher-Price heeft hun eigen speellab waar kinderen samen met hun ouders komen om met h ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fisher-Price

Wat leren kinderen snel! Je staat versteld van alle nieuwe ontdekkingen en verrassende ervaringen die op hun pad komen. Je bent op zoek naar uitdagend speelgoed dat op meerdere manieren te gebruiken is en waar je kindje langere tijd wat aan heeft. Fisher-Price speelgoed is afgestemd op pasgeboren baby’s en kinderen vanaf zes maanden, één jaar of drie jaar. Veilig, onverwoestbaar en vaak multifunctioneel.

Leuk en leerzaam speelgoed

Al het speelgoed van Fisher-Price is educatief: het stimuleert de motoriek, en met muziek, geluiden en kleuren stimuleert het de zintuigen. Je hebt onder meer de keuze uit speelvoertuigen, badspeelgoed en muzikaal speelgoed. Met een speelset als een winkeltje kan je kind op zijn eigen manier bekende situaties naspelen. Er is ook speelgoed dat meegroeit met je baby en dat op verschillende niveaus werkt.

Babyspeelgoed voor de allerkleinsten

Wij hebben zacht, knuffelbaar Fisher-Price bouw- en constructiespeelgoed stimuleert kinderen om bouwwerken te maken en te ontdekken hoe iets werkt. Vanaf zes maanden kan je kindje al spelen met een ringpiramide. Kleine bouwers vanaf een jaar doe je een groot plezier met kleurige stapelblokken. Met thema’s als dieren of het bouwen van een kasteel bedenkt je kind steeds weer nieuwe verhalen.

Fisher-Price is al bijna een eeuw een begrip. Maak je baby of peuter nieuwsgierig met dit mooie speelgoed en bestel Fisher-Price bij wehkamp. Je kindje heeft plezier en jij net zo!