Jurken & rokken

Stap in stijl de sportschool binnen of het sportveld op met de sportkleding van First. Deze sportkledinglijn voor heren heeft een mooie prijs-kwaliteitverhouding en is onderdeel van denimmerk Only and Sons. De collectie First sportkleding biedt je alles wat je nodig hebt om comfortabel te sporten en er goed uit te zien.

First

Jij blijft graag goed in vorm. Daarom breng je het liefst iedere week wat uurtjes door in de sportschool of op het sportveld. Als je traint, wil je niet gehinderd worden door je kleding, dus zoek je een soepele outfit die mooi aansluit. Deze moet er eigentijds uitzien, maar niet te duur zijn. Tijd om kennis te maken met de sportkleding van First. Deze is niet alleen voordelig, maar ook van prima kwaliteit. Je hebt de keuze uit talloze basic en trendy items.

Sportkleding voor heren

In het assortiment van First vind je alles wat je nodig hebt om comfortabel te trainen. Er is mooie sportkleding voor verschillende sporten. Je kan onder andere kiezen uit trendy en luchtige T-shirts, soepele First sportbroeken en elastische leggings die mooi aansluiten. Voor na de training zijn er lekker zachte en warme hoodies of sportsweaters zonder capuchon. Je hebt de keuze uit diverse mooie basistinten zoals blauw, grijs en zwart, maar ook uit mooie knalkleuren.

Betaalbare sportkleding van Only and Sons

Het eigentijdse merk Only and Sons is gespecialiseerd in denim voor de moderne man, die er goed wil uitzien, maar niet te veel aan zijn kleding wil uitgeven. Nu heeft het merk ook een sportkledinglijn uitgebracht, onder de naam First. Deze is trendy en comfortabel, maar ook lekker betaalbaar. De ideale combinatie voor sportieve mannen met stijl.

Voor 23:59 uur First bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag in stijl trainen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.