Merken

First Alert

First Alert is de grootste fabrikant van rookmelders ter wereld. Dankzij jarenlange ervaring levert het bedrijf perfecte items voor de brandbeveiliging in huis. In onze collectie First Alert veilighei ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

First Alert

Sinds een paar jaar ben je moeder en begrijp je waarom veiligheid in huis zo belangrijk is. Kruipende baby's zijn razendsnel en reuzenieuwsgierig. Voor je het weet heeft die koppige peuter iets in het stopcontact gestopt wat er niet in hoort. Reden genoeg om je huis eens helemaal na te gaan, en te kijken waar je het veiliger kan maken. First Alert helpt je hierbij. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Veiligheid boven alles

Het grootste gevaar in huis dreigt als iedereen in diepe rust is: 's nachts. Onze zintuigen zijn dan onder zeil en we horen, zien en ruiken niet veel. Met de verschillende melders van First Alert, zoals een koolmonoxide-melder, krijg je toch een waarschuwing als er gevaar dreigt. Kies voor een melder met ingebouwde lithiumbatterij voor een gegarandeerde levensduur van tien jaar. Wil je een veilige nooduitgang creëren? Denk dan eens aan een brandladder.

Eerste hulp bij ongelukken

De artikelen van First Alert zet je preventief in, of om ervoor te zorgen dat de schade beperkt blijft. Maar soms gebeurt het dat je te laat bent. Met onze collectie First Alert EHBO zet je in geval van een ongeval of ongeluk de allereerste hulp in. Uitgebreide tests waarborgen de effectiviteit en veiligheid van deze items, die bovendien bijzonder handig in gebruik zijn.

First Alert bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling? Bel of e-mail dan met onze deskundige klantenservice. Of neem contact met ons op via de Webcare.