Merken

Filippa K

Met Filippa K voeg je een vleugje Scandinavisch minimalisme toe aan je garderobe. Asymmetrische vormen en contrasterende materialen vormen het hart van de damescollectie. De nieuwe damescollectie laat ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Filippa K

Je staat op het punt om weg te gaan. Haar geborsteld, make-up op - nu nog een outfit! Je tuurt naar de inhoud van je kledingkast. Die rok is erg leuk, maar wat voor top moet je daarbij? Misschien moet je toch maar voor die ene pantalon gaan... Het maken van outfits kan erg lastig zijn - veel vrouwen (én mannen) staan elke dag minutenlang twijfelend voor de spiegel. De oplossing? Mooie basisitems van goede kwaliteit, die je overal mee kunt combineren. Je vindt het bij Filippa K.

Minimalistische items met die karakteristieke Scandinavische flair

In de collectie van Filippa K vind je minimalistische, tijdloze items met de mooiste pasvormen. dames jeans en je favoriete schoenen, en je bent klaar om te gaan.

Bestel je favoriete items bij wehkamp

Kan jouw garderobe wel een vleugje Scandinavië gebruiken? Bestel dan nu je favoriete items uit de collectie van Filippa K snel en eenvoudig bij ons op de website. Je past de bestelde items op je gemak thuis - die nare pashokjes zijn verleden tijd! Ben je niet tevreden of passen de items niet goed? Stuur je bestelling dan kosteloos terug.