Merken

Fila

Fila is van oorsprong een Italiaans sportmerk dat inmiddels verhuisd is naar Zuid-Korea. Fila zorgt voor de complete sportieve uitdaging, van kleding tot schoenen en skeelers. Ga extreem, maar vergeet ...

119 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fila

Vroeger reed je rond op van die ouderwetse rolschaatsen met fluorescerende kleuren. Knalroze, groen en geel flitste voorbij. Remmen ging niet zo soepel en van bescherming had je nog nooit gehoord. Bij je eigen kinderen pak je het anders aan, maar dat vertrouwde model rolschaatsen zie je wel graag terug. Kies dan voor Fila.

Naar buiten

Niets is zo fijn als de wind in je haren voelen met je favoriete muziek in je oren. Dat kan met Fila al hardlopend, wandelend, of op rolschaatsen. Fila zorgt voor de rollers, de schoenen en de bescherming. Zoek je die jaren 80 rolschaatsen in een nieuw jasje? Of wil je liever iets moderners? Kies dan voor een paar skeelers of inlineskates, waarbij de wielen achter elkaar staan. Sta je liever wat stabieler, kies dan voor een stel sneakers of een bergschoen. We zitten al zoveel binnen; tijd om naar buiten te gaan!

Voor kinderen en volwassenen

Fila heeft schoenen en inlineskates voor kinderen en volwassenen. De schoenen zijn verkrijgbaar van maat 21 tot en met 46. De skeelers zijn verkrijgbaar van maar 35 tot en met 46. Ga naar buiten met Fila buitenspeelgoed. Zorg ook voor voldoende bescherming met knie-, elleboog- en polsbescherming en een goed passende helm.

Fila bestellen bij wehkamp

Is er mooi weer op komst? Dat treft, want indien je op maandag tot en met vrijdag je nieuwe Fila bestelling voor 23:59 uur plaatst, kan je de volgende dag al op pad.