Jurken & rokken

Fight Back is een merk dat speciaal ontwikkeld is voor trainingen in zelfverdediging en vechtsporten. Ook in de sportschool vind je veel Fight Back fitnessaccessoires. In het assortiment bij wehkamp vind je accessoires die je helpen om je conditie te verbeteren en om blessures te voorkomen.

Andere klanten kochten of bekeken

Fight Back

Wanneer je in staat bent om je jezelf te verdedigen, voel je je zelfverzekerd en sterk. Maar natuurlijk wil je geen risico lopen op blessures tijdens de training. Fight Back heeft wat jij nodig hebt, omdat het speciaal ontwikkeld is voor de training en het sparren bij vechtsporten. Bouw je conditie, je kracht, je weerstand en je reactievermogen op door te trainen met de juiste middelen. Met Fight Back train je met steeds meer plezier en met steeds meer resultaat!

Voor in de ring en daarbuiten

Voor full contact gevechtssporten spar je in de ring in direct contact met je tegenstander. Dit contact komt af en toe hard aan: dat hoort erbij! Bescherm daarom je gezicht, maar ook je handen. De handwraps van Fight Back hebben een duimlus en klittenband die je snel vastmaakt en waarmee je optimale flexibiliteit houdt. Een gebitsbeschermer hoort uiteraard ook in je sporttas. Weerstandsbanden en Fight Back springtouwen gebruik je voor de zware conditietraining die bij elke vechtsport hoort.

Fight Back kopen bij wehkamp

Fight Back artikelen zijn geschikt voor mannen en voor vrouwen. Maak je training zwaarder met een power band met handige lussen, waardoor je betere grip hebt. De springtouwen hebben geen touw, maar een kabel met precies het juiste gewicht om een goede, snelle draai te maken. Zo houd je wel een kwartiertje vol. Heb je zin om zo vlug mogelijk aan de slag te gaan met Fight Back? Wanneer je nu bestelt, bezorgt wehkamp morgen aan huis!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.