Merken

FEST Amsterdam

Het oer-Hollandse merk Fest Amsterdam is in 2013 ontstaan vanuit de behoefte naar betaalbaar design, goed ontworpen meubels en frisse woonaccessoires. Dit jonge woonmerk gaat voor duurzaamheid, tijdlo ...

Fest Amsterdam

Je houdt van design en interieur, maar niet van de prijskaartjes die eraan hangen. De meest voor de hand liggende optie is dan om uit te wijken naar Scandinavische meubels en woonaccessoires, maar eigenlijk heb je niet zoveel met die uitstraling. Je zoekt iets authentieks, iets Nederlands en iets wat lang meegaat en waarop geleefd mag worden. Bekijk daarom eens de collectie van Fest Amsterdam.

Grote en kleine meubels

Fest Amsterdam heeft inmiddels een grote collectie interieurstukken opgebouwd. Je vindt grote meubelstukken, zoals banken, en kleinere meubels, zoals bijzettafeltjes en lampen. De finishing touch in je huis breng je aan met de ruime keuze aan woonaccessoires, zoals kussentjes, kandelaars en plaids. Al deze items zijn gestyled volgens de handtekening van Fest: een beetje pop, trendy en vooral authentiek. Maak van je huis een thuis.

Voor binnen en buiten

Fest Amsterdam ontwerpt niet alleen woonaccessoires en meubels voor binnen, zoals deze prachtige Fest Amsterdam banken. We hebben ook een collectie accessoires om je tuin te decoreren. Zet de bloemetjes buiten met de unieke bloempotten van Fest Amsterdam.

Fest Amsterdam bestellen bij wehkamp

Wij verzenden elke bestelling van 20.- of meer gratis. Onze bezorger pakt grote spullen voor je uit en zet ze op de juiste plek. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je nieuwe bank van Fest Amsterdam, dan kan je er de volgende werkdag al op neerploffen.