Merken

Felina

Al sinds 1885 werkt het Duitse Felina aan lingerie met een perfecte pasvorm. Stevigheid en comfort gaan hand in hand, maar het oog wil ook wat. Daarom is de Felina lingerie bovenal vrouwelijk en sexy. ...

28 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Felina lingerie

Als je de deur uit stapt voel jij je graag lekker in je vel. Dit begint al bij je lingerie. Als deze knelt of onvoldoende ondersteuning biedt, beweeg jij je immers niet vrij en is het moeilijk ontspannen. Daarom wil je een stevige bh die tegelijkertijd comfortabel zit, maar dit is niet altijd makkelijk. Hoog tijd om kennis te maken met Felina lingerie. De bh's en slips van dit kwaliteitsmerk zorgen namelijk voor de juiste steun en voelen heerlijk aan.

De mooiste bh's in grote maten

Felina lingerie is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De kleinste cupmaat is 75B, de grootste 95H. Overdag kies je voor zachte en gladde bh's in basiskleuren die niet tekenen onder je kleding. Wil je een extra mooie en sexy bh? Kies dan voor een beugelbh met kant in een sprekende kleur. In het assortiment vind je voorts veel bijpassende slips, strings, hipsters en brazillians.

De perfecte pasvorm uit Duitsland

Felina is opgericht in 1885. Sindsdien is het Duitse lingeriemerk altijd populair geweest om zijn uitstekende pasvorm, ook voor de grotere buste. Felina lingerie bewijst bovendien al jarenlang dat comfort en ondersteuning er ook verleidelijk uit kunnen zien. Dit geldt ook voor onze Felina grote maten dameskleding.

Vind je pashokjes maar wat krap? Felina lingerie kopen bij wehkamp betekent de bh's en slips helemaal op je gemak thuis passen.