Merken

Felina

Al sinds 1885 werkt het Duitse Felina aan lingerie met een perfecte pasvorm. Stevigheid en comfort gaan hand in hand, maar het oog wil ook wat. Daarom is de Felina lingerie bovenal vrouwelijk en sexy. ...

35 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Felina

Normaal koop je altijd dezelfde bh: hetzelfde merk, dezelfde kleur en dezelfde maat. Dat doe je, omdat je weet dat dit specifieke model stevigheid biedt en goed zit. Echt mooi vind je de bh niet. Dat heb je echter lange tijd voor lief genomen, omdat je dacht dat dit het lot was van vrouwen met een grote buste. Felina wil je graag bewijzen dat dit absoluut niet waar is.

Combineer vrouwelijkheid met stevigheid

Start je dag met ondergoed van Felina. Of je nu onzichtbaar ondergoed draagt onder je witte strakke blouse of een intieme avond met je partner gepland hebt: Felina zorgt dat je lekker in je vel zit. Kies voor een naadloze, huidkleurige bh voor dagelijks gebruik of een sexy kanten bh in een uitgesproken kleur die als een sieraad zit voor alle andere momenten. Combineer je nieuwe bh met een van de slips van hetzelfde merk.

Diverse maten en modellen

De bh's van Felina zijn verkrijgbaar in de maten B75 tot en met H95 en de slips in 36 tot en met 48. Met de eenvoudige navigatie linksonder kies je de maat en het model. Draag jij graag een string of een corrigerende body? Verras je partner op zijn of haar verjaardag met een cadeau uit onze collectie Felina verjaardagscadeaus.

Felina bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe lingerie bij wehkamp en profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de 20.-. Je past toch het fijnste thuis in je eigen tijd en ruimte.