Merken

Feisty Pets

Waarom zou een knuffel altijd lief moeten zijn? Wij mensen hebben toch ook onze emotionele buien? Leer je kindje dat frustratie en boosheid voelen helemaal niet erg is met de knuffels van Feisty Pets. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Feisty Pets

Hoe leg je een kindje uit hoe je je voelt? Dat doe je met een Feisty Pet. Hoe maak je de kassajuffrouw aan het schrikken? Dat doe je met een Feisty Pet. Hoe laat je de ware en wilde natuur van een dier zien? Ook dat doe je met een Feisty Pet. Want deze grappige dieren Pets hebben twee gezichten. Hun stemming verandert als een blad aan de boom met een aai achter de oren.

Van lief naar boos

De Feisty Pets hebben twee gezichten. In ontspannen toestand kijken ze lief, zoals je van een knuffel gewend bent. Geef je een knijpje achter de oren en hun gezichtsuitdrukking verandert naar boos. De knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor een eenhoorn, een aap of een konijntje. De dieren werken niet op batterijen, maar mechanisch. Dus geen zorgen over veiligheid en het vervangen van batterijen.

Voor jong en oud

Feisty Pets zijn niet alleen leuk en grappig voor de allerkleinsten. Oudere kinderen en volwassenen worden erg blij van deze knuffel waarmee je anderen de stuipen op het lijf kan jagen. Niemand verwacht namelijk zo'n boos gezicht bij een knuffel. Zoek je ander soort speelgoed? Bekijk ons complete aanbod peuterspeelgoed.

Feisty Pets bestellen bij wehkamp

Bij een bestelwaarde boven de 20.- verzenden we je bestelling gratis. Heb je eeen last-minute cadeau nodig voor de verjaardag van een (klein) familielid? Bestel vandaag voor 23:59 uur en ontvang het pakket morgen al in huis.