Jurken & rokken

Is jouw kind nieuwsgierig, ondernemend en graag buiten? Dan doe je hem of haar zeker een plezier met de stoere voertuigen, speelhuisjes en glijbanen van Feber. Feber-buitenspeelgoed heeft een weldoordacht ontwerp, is robuust en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Even toeteren en daar ga je in je eigen auto!

Feber

Je wil je kind stimuleren om veel buiten te spelen en te bewegen. Buiten spelen is goed voor de motoriek en gezond voor lichaam en geest. Samen met andere kinderen spelen vergroot bovendien de sociale vaardigheden. Met speelgoed van Feber heeft je kind altijd iets leuks te doen en kan het lekker zijn energie kwijt. Dit merk maakt veilige ontwerpen van hoogwaardige materialen en besteedt veel aandacht aan de details.

Buitenspeelgoed voor jongens en meisjes

Feber is specialist in activiteitenhuisjes, speeltoestellen en voertuigen voor buiten. De speelhuisjes hebben vaak meerdere functies, zoals een zijde waarop je kan klimmen en een zijde met een tekenbord. Voor peuters zijn er Feber-driewielers met een duwstang die je kan verwijderen. De loopwagens en accuvoertuigen met gaspedaal zijn voor kinderen extra aantrekkelijk vanwege de afbeeldingen van bekende filmfiguren.

De nieuwsgierigheid van kinderen stimuleren

Het Spaanse Feber startte in 1956 in Ibi, in Alicante. In de jaren 80 van de vorige eeuw ontwikkelde de onderneming zich tot een toonaangevende speelgoedfabrikant. Inmiddels verkoopt het bedrijf zijn speelvoertuigen en speeltoestellen in ruim 20 landen. Feber maakt artikelen die kinderen uitdagen om zelf dingen te ontdekken en te leren. De ontwerpen stimuleren het opdoen van nieuwe ervaringen en hiermee de ontwikkeling van je kind.

Dit mooi ontworpen speelgoed wint regelmatig prijzen. Bestel Feber vandaag nog bij wehkamp, dan ontvang je je aankoop morgen al. Voor spelenderwijs leren, en vooral veel plezier maken!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.