Merken

FALKE

De sokken van Falke zijn de Rolce Royces onder de sokken. Zij zijn er voor iedereen, ware het niet dat de meeste mensen het belang van een goede sok onderschatten. Falke is er voor elk avontuur en spo ...

132 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Falke kinderaccessoires

Als vader of moeder doe je er alles aan om je kind gelukkig te zien. Daarom besteed je aandacht aan wat je zoon of dochter aan sokken aantrekt. Ze moeten comfortabel in de schoenen liggen en perfect om elk kindervoetje passen. Met Falke kinderaccessoires is dit geen enkel probleem. Zo hoeft je kind zeker niet bang te zijn voor vervelende blaren. Wel zo prettig als je op kampeervakantie gaat naar het buitenland of er graag op uittrekt voor een ontspannende strandwandeling in eigen land.

Falke kinderaccessoires bij wehkamp

Wehkamp heeft altijd een veelzijdig aanbod Falke kinderaccessoires. Deze bieden kindervoeten de nodige warmte en zijn ideaal om mee te wandelen en in buiten te spelen. De materialen nylon, katoen, merinowol en elastaan zorgen voor een perfect paar sokken voor in kinderschoenen. Vanwege de elasticiteit zijn ze altijd eenvoudig aan te trekken. Je koopt ze onder andere in de kleuren zwart, bruin, grijs en wit.

Wandelen met Falke

Ben je gek op wandelen of outdoor activiteiten? Bekijk dan ook ons assortiment