Merken

FALKE

De sokken van Falke zijn de Rolce Royces onder de sokken. Zij zijn er voor iedereen, ware het niet dat de meeste mensen het belang van een goede sok onderschatten. Falke is er voor elk avontuur en spo ...

127 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Falke

Naast je drukke baan en je gezin mag je graag in de buitenlucht zijn. Lekker met de hond naar de Ardennen, een weekend naar zee of gewoon naar de bossen om de hoek. Je bent graag sportief bezig, voor zo ver als je agenda dat toelaat. Deze uitdagingen vragen goed schoeisel en sokken van je. Falke is jouw compagnon in sokken.

Innovaties en materiaal

Innovatieve sokken? Ja, dat is het speelveld van Falke. Bij Falke draait alles om draagcomfort en kwaliteit. Daarom worden alleen de beste en fijnste wolsoorten gebruikt, in combinatie met een synthetische vezel. Elastaan zorgt voor de perfecte stretch. De weeftechniek en het materiaal zorgen ervoor dat de sok ademt. Met versterkte tenen en hakken gaan de sokken lang mee.

Voor het hele gezin

Falke verzorgt de sokkencollectie voor het hele gezin. Kousenvoetjes, sneakersokken, airportsokken: we hebben ze allemaal in onze collectie opgenomen. Er zijn sokken voor heren, dames en kinderen. Daarnaast is Falke ook de trotse uitvinder van de familiesok, een unisex sok voor vier seizoenen. In onze collectie vind je sokken in de maten 35 tot en met 50. Gun je je lief deze heerlijke sokken, bekijk onze collectie Falke cadeaus voor hem.

Falke bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je van een gratis verzending indien je bestelling boven de 20.- is. We brengen de sokken bij je thuis, zodat je tijd hebt om te genieten van de buitenlucht.