Merken

Falcon

Falcon is een Nederlands outdoor kledingmerk en bestaat al sinds 1919. En die jarenlange kennis en ervaring zie je terug in de kleding! Wind, storm en regen: niets is te gek voor de kleding van Falcon ...

117 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Falcon

Je bent een echte outdoorfan. Zodra het kan, trek je je wandelschoenen aan en ga je er met je rugzak op uit. Lekker de bergen en bossen in. Maar dan wel in kleding die je transpiratievocht absorberen, de huid laten ademen en je niet bij iedere stap belemmeren. Daarom kies je voor Falcon; lichtgewicht outdoorkleding waar je blij van wordt.

Sportieve kleding voor heren & dames

De collectie van Falcon is zeer geschikt om buiten te zijn. Lange wandelingen, vakanties in de bergen en fietstochten door het Nederlandse landschap worden er alleen maar leuker van. Het Nederlandse merk houdt rekening met ons klimaat en daarom zijn met name de jassen waterafstotend. In de collectie zijn onder meer korte broeken, jassen, tops, shirts en lange broeken opgenomen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 36/S tot en met 44/2XL (dames) en 46/S tot en met 54/2XL (heren).

Voor dames

De collectie Falcon sportkleding voor heren diverse korte en lange broeken, poloshirts, T-shirts, jassen en vesten terug. De stoere, mannelijke kleuren variëren van zwart tot donkerblauw. Uiteraard is er ook fris wit in de collectie opgenomen. De kleding past goed bij elkaar, je hoeft alleen nog een paar stoere wandelschoenen aan te trekken en je gaat op weg.

Morgen sportief aan de slag

Bestel vandaag je nieuwe outfit van Falcon en morgen heb je het in huis. Kan je mooi nog even een avondwandeling maken.