Merken

Falcon

Een goede jas is in ons land noodzakelijk om in de kast te hebben hangen. Daarnaast is het handig als deze voorzien is van een goede voering en wat extra zakken om spullen in op te bergen. De Falcon h ...

36 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Falcon herenjassen

Een jas die geschikt is voor elk seizoen, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig bestaan ze echt en zijn ze te vinden in ons aanbod Falcon herenjassen. Met een van deze jassen kan je op frisse dagen met kans op een bui veilig de deur uit en krijg je het niet te warm als de zon begint te schijnen. En doordat de collectie barst van de variatie vind je altijd een jas die matcht bij je persoonlijke smaak.

Stevig en duurzaam

De Falcon herenjassen zijn gemaakt van polyester, waardoor ze uitstekend tegen water kunnen. Met voeringen van fleece of mesh wordt er tevens voor gezorgd dat wind zoveel mogelijk buiten de deur blijft. Tijdens een wandeling aan het strand of op open vlaktes kan een snijdende wind vervelend zijn. Alle Falcon herenjassen zijn voorzien van een hoge kraag en er zijn varianten met een capuchon om jezelf helemaal te beschermen.

Blijvend mooi

Door tijdens het ontwerpen rekening te houden met de gebruikte materialen behouden de Falcon herenjassen ook na lange tijd hun kleur. De jassen komen in effen kleuren, zoals blauw en groen, en sommige modellen hebben kleine accentjes in de vorm van gekleurde ritsen. Door de Falcon herenjassen te combineren met een van de herenvesten wapen je je tegen de koudste dagen.