Merken

Expresso spijkerbroeken dames

Het Nederlandse modemerk Expresso weet precies wat de hedendaagse vrouw wil. De mode die dit merk op de markt brengt past bij de hedendaagse kledingstijl voor de actieve en trendy vrouw. Expresso spij ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Expresso spijkerbroeken voor dames

Wat trek je aan naar dat personeelsfeest vol activiteiten? Je wil er leuk en verzorgd uitzien, maar je kleding mag niet in de weg zitten. Daarom kies je voor Expresso spijkerbroeken voor dames. Deze spijkerbroek zit als gegoten en past bij iedere gelegenheid, zonder dat je in je beweging beperkt wordt. Expresso spijkerbroeken voor dames zijn veelzijdig en door de mooie pasvorm kijken mensen nog eens extra om wanneer je voorbij loopt.

Modellen en pasvorm van de damesspijkerbroeken van Expresso

Een spijkerbroek is tegenwoordig niet meer een simpele blauwe broek van jeansstof. De Expresso spijkerbroeken voor dames zijn in veel verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Combineer bijvoorbeeld die mooie rode jeans van Expresso met een zwarte blazer. Of ga voor de stoere coated jeans met leatherlook. De pasvormen verschillen ook van elkaar. Wanneer je je benen en billen goed wil laten uitkomen, kies je voor de skinny of slimfit jeans. Elk model heeft zijn eigen wassing, van heel lichtblauw tot diep donkerblauw.

Voor elk lichaamstype een goede jeans

Voor je Expresso spijkerbroeken voor dames zit je bij ons goed. Om je outfit af te maken, shop je bij ons ook je dames blouses & tunieken van Expresso. Wanneer je bij ons in de shop voor 23:59 uur bestelt, heb je morgen je items in huis. Mocht je toch je bestelling willen retourneren, dan kan dat zonder extra kosten.