Merken

Expresso

Expresso weet wat vrouwen willen en speelt hier dan ook zorgvuldig op in. Van een elegante jurk en top tot een zakelijke blazer; de kleding van Expresso laat je stralen! Neem eens een kijkje in de col ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Expresso damestops

Je bekijkt je kledingkast en je komt tot de conclusie dat de sleur erin is geraakt. Alles is saai en voorspelbaar. Elke dag trek je weer je veilige, bekende kleding aan. Je bent klaar met de sleur, het is tijd voor iets nieuws, voor verfrissing. Als jij je garderobekast ook een boost wil geven, dan zit je bij de collectie Expresso damestops helemaal goed.

Ware kunstwerken

De Expresso damestops zijn ware kunstwerken te noemen. Je vindt tops met prachtige kleurencombinaties en mooie, lieflijke patronen. Maar ook als het van jou iets minder kunstzinnig mag, heb je in deze collectie genoeg keuze. Er zijn bijvoorbeeld tops met één kleur en zonder uitgesproken patronen. De tops komen voor in korte en in lange mouwen. Daarnaast vind je hier singlets. Die zijn handig om voor extra warmte onder een vest of trui te dragen.

Een mooie broek erbij

Bij een mooie top hoort een mooie broek. Bekijk hiervoor de Expresso damesbroeken. Je vindt hier zowel zakelijke als casual broeken en ze vormen een uitstekende aanvulling op de Expresso damestops. Maak je outfit compleet en vernieuw je garderobe. Je hebt alle tijd om de kleding thuis te passen, dus denk er rustig een nachtje over na. Als je vandaag je kleding bestelt, heb je die de volgende werkdag al in huis. Is de nieuwe kleding toch niet helemaal naar je zin? Terugsturen is gratis.