Merken

EXIT verbanddozen & bescherming

Maak je kinderen blij met het schitterende speelgoed van Exit. Dit Nederlandse bedrijf wil kinderen uitdagen om lekker buiten te spelen en doet dat met het leukste buitenspeelgoed. Dit is mooi om te z ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

EXIT trampolines

Is jouw kind ook zo'n stuiterbal die niet stil kan staan of zitten? Eentje die het liefst de hele dag buiten speelt in de tuin of in de speeltuin? En als je dan in de speeltuin komt, waar rent je zoon of dochter dan het eerst naar toe? Naar de trampoline? Geef je kleine stuiterbal dan een prachtig cadeau om zijn of haar energie op kwijt te kunnen, namelijk een van de EXIT trampolines.

Laag & hoog springen

EXIT trampolines zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er trampolines op pootjes met een veiligheidsnet eromheen. Dit net zorgt ervoor dat je hoogspringer niet zomaar van de trampoline af stuitert. Het is wel belangrijk dat je deze trampoline stevig neerzet. Vind je een hoog exemplaar niet zo mooi en blokkeert deze je uitzicht? Dan kies je voor een ingraaftrampoline. Deze plaats je in de grond, en je kijkt er dan mooi overheen. De trampolines zijn in diverse formaten en kleuren verkrijgbaar. Veel stootkussens zijn zelfs omkeerbaar, uitgevoerd in twee kleuren.

En springen maar!

Om de EXIT trampolines te beschermen tegen water, vuil en bladeren gebruik je een speciaal afdekzeil. Dat maakt het springen op de trampoline ook een stuk veiliger. Het is veiliger om de trampoline om de beurt te gebruiken. Kinderen die moeten wachten, hoeven zich met EXIT sportief buitenspeelgoed, met onder meer voetbaldoeltjes en speelhuisjes, zeker niet te vervelen.

Vandaag besteld, morgen al springen

Geef je actieve kind een sportief cadeau met een van de EXIT trampolines. Bestel het vandaag nog via ons voor 23:59 uur, en je ontvangt de trampoline met bouwtekening morgen al in huis. Dat zal een verrassing zijn voor je zoon of dochter!