Merken

Europe Baby

Het Nederlandse merk Europe Baby verzorgt baby- en kinderkamers van topkwaliteit. De ontwerpers weten dat pasgeboren ouders veiligheid belangrijk vinden en het allerbeste wensen voor hun kleintje. De ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Europe Baby

Natuurlijk verdient jouw kindje het allerbeste en allermooiste. Maar het zou toch ook fijn zijn als de meubels die in de nieuwe babykamer komen, doorgegeven kunnen worden aan nummer twee, ongeacht of het een jongetje of een meisje wordt. Bovendien moeten de meubels wel passen bij de rest van je interieur. Vind je dat je veeleisend bent? Europe Baby vindt van niet!

Lekker slapen

Vooral kleine kinderen en baby's brengen veel tijd door in hun bedje om uit te rusten van alle indrukken die ze in hun jonge leventje opdoen. Europe Baby ondersteunt je kindje in die rust door veilige, mooie meubels te verzorgen. Kies voor een verstelbaar ledikant, een bijpassende kledingkast en een praktische commode voor op de baby- of kinderkamer. Ook de onmisbare box voor in de woonkamer verzorgt Europe Baby graag. Alles in dezelfde rustige en strakke stijl. Kies bijvoorbeeld voor grijs fineer of massief grenenhout.

Veiligheid en kwaliteit voorop

Bij Europe Baby worden alle meubels uitgebreid getest en gekeurd volgens de recentste Europese normen. De meubels zijn stevig en van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze jarenlang mee. Om je ondernemende kleintje tegen zichzelf te beschermen, kies je voor een van de Europe Baby boxen voor in de woonkamer.

Europe Baby bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe meubels van Europe Baby bij wehkamp en profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de 20.-.