Merken

Eurom

Krachtige gebruiksvoorwerpen van hoge kwaliteit staan centraal bij het Nederlandse merk Eurom. Dit merk van eigen bodem ontwikkelt innovatieve artikelen in uiteenlopende categorieën. Van verwarmings- ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Eurom verwarming

Voor het optimaal verwarmen van een ruimte is een goede kachel belangrijk, nietwaar? Een koude ruimte is nu eenmaal niet aangenaam. Dit geldt niet alleen voor de woonkamer, maar zeker ook voor de slaapkamer, de garage en een veranda of terras. Eurom verwarming heeft een veelzijdig assortiment kachels voor diverse doeleinden. Door te kiezen voor Eurom kies je voor een toegankelijk merk en haal je een uitstekende kwaliteit kachel in huis die jarenlang meegaat.

Aanbod Eurom verwarming bij wehkamp

Verwarming van Eurom is er in allerlei soorten en maten. Bij wehkamp kies je uit onder meer petroleumkachels, elektrische kachels, convectorkachels en ventilatorkachels. Ze zijn ideaal voor op de werkplaats of op een terras. Kan je bij wat kouder weer toch nog wat langer buiten zitten! Eurom verwarming is tevens in te zetten als aanvulling op een al aanwezige kachel. De kachels van Eurom zijn hoofdzakelijk gemaakt van kunststof en staal.

Mobiele airco's

Verwarming is niet het enige product dat door Eurom op de markt wordt gebracht. Naast Eurom verwarming vind je bij wehkamp ook Eurom verkoeling. Een mobiele airco is vooral bij warmer weer een uitkomst voor op de slaapkamer.

De bezorger van wehkamp pakt grote artikelen voor je uit en zet ze op de door jouw aangewezen plek. Vanaf 20.- wordt een aankoop gratis thuisbezorgd.