Merken

Eurom klusaccessoires

Krachtige gebruiksvoorwerpen van hoge kwaliteit staan centraal bij het Nederlandse merk Eurom. Dit merk van eigen bodem ontwikkelt innovatieve artikelen in uiteenlopende categorieën. Van verwarmings- ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Eurom terrasverwarming

Je zit graag buiten, maar bent vooralsnog niet bereid om te emigreren voor warmer weer. Dat hoeft ook niet, want met een Eurom terrasverwarming geniet je nog meer van je tuin of balkon. Kies voor een verwarmer op wieltjes die je letterlijk overal mee naar toe kan slepen.

Hangen of staan

Eurom biedt een zeer divers aanbod aan terrasverwarmers. Afhankelijk van hoe groot de ruimte is, of de ruimte windstil is en hoe warm je hem zou willen stoken, kies je een van de modellen uit onze collectie Eurom terrasverwarming. Steeds vaker zie je een verwarmingsbalk of een warmtelamp hangen op een balkon of in partytent. Deze terrasverwarmer neemt weinig ruimte in beslag en kan een bereik hebben van wel 22 m2. Wil jij het steviger aanpakken? Kies dan voor een staande gasheater met een bereik van 100 m2. Afstandsbediening erbij?

Klein terras of balkon?

Heb je een kleine buitenruimte tot je beschikking? Ook dan kan Eurom wat voor je betekenen. De Eurom terrasverwarming is namelijk verkrijgbaar in verschillende maten, zoals een balk van 50 centimeter breed. Eurom denkt niet alleen mee in oplossingen voor buiten. Het bedrijf biedt een ruim assortiment verwarming voor zowel binnen als buiten en in de garage. Bekijk onze collectie Eurom verwarming voor een extra kachel voor binnen.

Eurom terrasverwarming bestellen bij wehkamp

Als je vandaag je nieuwe verwarming bestelt, kan je de volgende werkdag al lekker lang genieten van je avond buiten in de tuin.