Merken

Eurom

Krachtige gebruiksvoorwerpen van hoge kwaliteit staan centraal bij het Nederlandse merk Eurom. Dit merk van eigen bodem ontwikkelt innovatieve artikelen in uiteenlopende categorieën. Van verwarmings- ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Eurom

In ons koude kikkerlandje zijn de dagen dat we buiten van de zon kunnen genieten helaas beperkt. Wil je ook buiten de maanden juli en augustus van je terras of veranda genieten? Of zoek je verwarming voor je altijd koude garage? Het Nederlandse bedrijf Eurom is specialist op het gebied van verwarming. Ben je geen zonaanbidder en zoek je juist verkoeling in de zomer? Ook dan kan je bij Eurom terecht. Naast verwarming vind je in het assortiment tevens mobiele airco's. Daarnaast ontwikkelt Eurom luchtreinigers, -ontvochtigers en -bevochtigers.

Krachtige, innovatieve items

Het assortiment van Eurom bestaat uit een breed scala aan verwarmings- en verkoelingsartikelen . Bij ons op de website vind je kachels in alle soorten en maten: van petroleumkachels tot elektrische kachels, en van ventilatorkachels tot convectorkachels. Voor verkoeling neem je een kijkje bij de airco's van Eurom. De collectie bevat zowel mobiele airco's als split-airco's. Ten slotte kan je ook bij Eurom terecht voor luchtbehandelingstoestellen.

Bestel de artikelen van Eurom eenvoudig bij ons op de website

Je kan dus zowel voor verkoeling als warmte bij Eurom terecht. Bestel de apparatuur van Eurom snel en eenvoudig bij wehkamp. Bij bestellingen boven de 20.- is de verzending geheel gratis. We helpen je met uitpakken en zetten de apparaten op hun plek. Ook voeren we, indien je dat wenst, het vervangen item af.