Merken

ETNA afzuigkappen

Al 160 jaar heeft Etna ervaring in de keuken. Niet als kok, maar als leverancier van de beste apparatuur. Ze houden een oog op kwaliteit, betaalbaarheid en design. Etna inbouwapparatuur ondersteunt je ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Etna inbouwapparatuur

De keuken waar je al jaren van geniet bevalt nog steeds prima, maar er zijn wel een paar verbeterpuntjes. Een compleet nieuwe keuken aanschaffen is zonde van het geld. Liever geef je een upgrade aan je huidige keuken met Etna inbouwapparatuur. Doe je bijvoorbeeld de vaat nog met de hand, maar vind je het eigenlijk tijd worden voor een afwasmachine? Bij Etna heb je keuze uit meerdere integreerbare vaatwassers.

Een inbouwvariant voor elk keukenapparaat

Met Etna inbouwapparatuur stel je een complete keuken samen. Zo vind je in ons aanbod zowel moderne magnetrons als omvangrijke ovens. Bij veel Etna inbouwapparatuur kun je bovendien kiezen uit verschillende varianten. Zo zijn er kookplaten voor koken op gas, inductiekoken of keramisch koken. Koel- en vrieskasten zijn er in verschillende maten, zodat je eenvoudig een exemplaar vindt dat in jouw keuken past. Ook voor een nieuwe afzuigkap kan je bij Etna terecht.

Profiteer van onze behulpzame bezorgservice

Een nieuwe vaatwasser of koelkast til je niet zomaar op. Kies je ervoor om Etna inbouwapparatuur te bestellen bij wehkamp, dan is dit gelukkig geen probleem. Het nieuwe keukenapparaat wordt dan niet alleen bij je thuisgebracht, onze bezorgers zetten hem ook alvast op zijn nieuwe plek. Komt de nieuwe vrieskast in de plaats van de oude? Onze bezorgers nemen de oude apparatuur ook weer graag voor je mee. Van deze topservice geniet je ook wanneer je bijvoorbeeld een gasfornuis bestelt uit onze collectie Etna living.