Merken

ETNA gaskookplaten

Al 160 jaar heeft Etna ervaring in de keuken. Niet als kok, maar als leverancier van de beste apparatuur. Ze houden een oog op kwaliteit, betaalbaarheid en design. Etna inbouwapparatuur ondersteunt je ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Etna

Je staat graag in de keuken, maar baalt van die oude oven die net wat standen te kort komt. Dat niet alleen. Ook past hij helemaal niet bij de rest van je keuken en is hij ook nog eens niet bepaald energiezuinig. Het is tijd om over te schakelen op Etna. Laat je verrassen door ervaring en vakmanschap. Je hoeft zelf alleen nog maar de groentes te snijden.

Inbouw en losstaande apparatuur

Etna levert niet alleen inbouwapparatuur. Ook kan je bij ze terecht voor bijvoorbeeld losstaande Etna fornuizen en kookplaten, koelkasten en ovens. Ook voor afzuigkappen, vriezers en magnetrons ben je aan het juiste adres. Kies je voor gas of inductie? Het merk denkt altijd aan jouw portemonnee, ook als het gaat om energieverbruik.

Premium merk

Etna behoort tot onze premium merken. Ze zijn zeker een voorloper op de keukentrends. Dat zie je bijvoorbeeld in onze Etna living collectie aan de robuuste gasfornuizen met maar liefst vijf of zes pitten en een praktische grote oven eronder. Bij deze gigant weten ze precies wat keukenprinsen en -prinsessen willen.

Etna bestellen bij wehkamp

Jouw nieuwe apparatuur bezorgen we natuurlijk gratis bij je thuis, zoals elke bestelling van boven de 20.-. We pakken het cadeau voor je uit en zetten het op de juiste plek in de keuken. De oude apparatuur nemen we zelfs voor je mee.