Jurken & rokken

Laat een onuitwisbare indruk achter met een van de heerlijke Eternity geuren. Dit wereldberoemde luchtje van modeontwerper Calvin Klein is er voor mannen en vrouwen. Eternity is een echte klassieker, maar er is ook een nieuwe versie: Eternity Now. Maak nu kennis met de heerlijke Eternity geuren en parfums bij wehkamp.

Eternity

Jij houdt van frisse maar bijzondere geuren die je eigenlijk altijd kan dragen, of het nu naar je werk is of naar een romantisch etentje. Daarom zoek je een lichte geur die jou op het lijf geschreven is en die toch altijd blijft verrassen. Deze moet van goede kwaliteit zijn en lekker lang blijven geuren. Eternity van Calvin Klein is zo'n geur. Deze klassieker verovert al jarenlang de harten van mannen en vrouwen. Met Eternity Now heeft het modehuis dit succesnummer in een nieuw, eigentijds jasje gestoken.

Eindeloos lekker ruikende geuren voor hem en haar

In het assortiment van Eternity vind je de heerlijkste geuren voor mannen en vrouwen. Eternity herengeuren zijn licht en toch mannelijk, fris en toch warm, met ondertonen van hout en kruiden. Er is ook een verfrissende douchegel voor de echte liefhebber. De damesgeuren van Eternity zijn vooral bloemig, maar niet te zoet, met tonen van fris fruit en kruiden. Deze topgeuren van Calvin Klein zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 tot en met 100 ml.

Wereldberoemde klassieker om van te houden

De Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein is niet alleen beroemd om zijn stijlvolle kleding en accessoires, maar ook om de heerlijke dames- en herengeuren. Eternity is daar één van. Een tijdloze klassieker die gecreëerd werd als ode aan het huwelijk van Klein. De geur staat voor liefde waar geen einde aan komt. Bestel hem voor 23:59 uur bij wehkamp en maak de volgende werkdag kennis met je nieuwe favoriete geur.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.