Merken

Essie

Het Amerikaanse merk Essie brengt elk seizoen weer sprankelende nagellakken op de markt met namen waar je hebberig van wordt. Kenmerkend voor dit cosmetica merk is de kwaliteit. Met Essie haal je salo ...

71 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Essie

Niets is zo ontspannend als de kaarsjes aansteken, een fijn muziekje opzetten, een kop warme thee maken, chocolade klaarleggen en dan je nageltjes lakken op je gemak. Lekker in de ontspanmodus op vrijdagavond als je weekend is begonnen. De kwaliteit van de nagellak is erg belangrijk voor de houdbaarheid van je lak op de nagel. Met Essie heb je kwaliteit te pakken die je normaal gesproken alleen in een nagelsalon tegenkomt.

Elke lak een eigen persoonlijkheid

Essie Weingarten, het brein achter deze collectie, geeft elke nagellak een eigen persoonlijkheid. Ze bedenkt te gekke namen zoals Sugar Daddy en Bahama Mama. De kleuren wisselen van neutraal en warm tot fel en aandachttrekkend. Elk potje is voorzien van een breed uitlopend kwastje, waarmee je moeiteloos je lak aanbrengt. De verschillende formules blijven wel tot 14 dagen mooi. Kies je voor taupe, een glittertje of knal paars? Essie is pure verwennerij voor je handen, voeten en je ziel.

Meer dan alleen lak

Natuurlijk draait het bij Essie om nagellak. Maar alleen met nagellak kan je je handen niet tot in de puntjes verzorgen. Daarom biedt het merk ook verschillende behandelsets om je nagels en nagelriemen te verzorgen en te verstevigen. Ideaal om cadeau te geven en te krijgen. Bekijk hier onze collectie Essie cadeaus voor haar.

Essie bestellen bij wehkamp

Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je Essie nagellak en lak morgen je nagels in een nieuw kleurtje!