Merken

Esschert design

Geniet in stijl van de frisse buitenlucht met Esschert design tuinartikelen. Dit Nederlandse bedrijf maakt de mooiste tuinmeubelen en accessoires voor buiten. Met

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Esschert design tuinmeubelen

Je werpt een blik in je tuin. Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt, maar wat? Je kijkt nog eens goed en dan weet je het: er ontbreekt een mooi zitje om te genieten van je prachtige tuin. Je gaat op internet naar iets bijzonders zoeken. Niet de eerste de beste tuinset van de bouwmarkt om de hoek. Dan kom je de Esschert design tuinmeubelen tegen. Dit Hollandse ontwerp is precies wat jij zoekt voor je tuin!

Creëer een vrolijke en warme tuin

De meerwaarde van meubels in de tuin wordt vaak onderschat. Dat is jammer, want tuinmeubels kunnen op een unieke manier bijdragen aan de schoonheid van de tuin. Of het nu gaat om een bankje of een tuinset, geen tuin kan zonder. De Esschert design tuinmeubelen worden gemaakt van hout en metaal. Deze materialen geven de meubels een authentieke uitstraling.

Betaalbaar en origineel

De Esschert design tuinmeubelen zijn betaalbaar en origineel. Voor een aantrekkelijke prijs heb je een hoogwaardig stukje kunstwerk in je tuin. Bijvoorbeeld een tuintafel met een vintage oldtimer look of een nostalgische boombank. Maak je tuin compleet en combineer je tuinset met Esschert design tuindecoratie. Personaliseer je tuin en maak er je favoriete plek van om een zonnige middag door te brengen. Artikelen die je vandaag bestelt, heb je de volgende dag al in huis. En bestel je boven de 20.-, dan worden de tuinmeubels gratis thuisbezorgd!