Jurken & rokken

Geniet in stijl van de frisse buitenlucht met Esschert design tuinartikelen. Dit Nederlandse bedrijf maakt de mooiste tuinmeubelen en accessoires voor buiten. Met Esschert design tuindecoratie creëer je in een handomdraai een sfeervolle plek in je tuin, op je terras of op je balkon. Bekijk nu het hele assortiment van Esschert design bij wehkamp.

Esschert design

Als het mooi weer is, breng jij graag zoveel mogelijk tijd buiten door. Veel zin en tijd om ergens naartoe te gaan heb je niet, dus maak je graag van je eigen tuin, terras of balkon een gezellige plek. Je zoekt naar artikelen die voor sfeer en stijl zorgen en je tuin een heel eigen uitstraling geven. Dat lukt zeker met de bijzondere tuinartikelen van Esschert design. Dit Nederlandse merk biedt je een veelzijdig assortiment tuindecoratie en tuinmeubelen met een eigentijdse en knusse look.

Alles voor sfeer buiten

Het assortiment van Esschert design is lekker divers. Zo zijn er leuke tuinaccessoires om bijvoorbeeld te genieten van de vogels en insecten in je tuin, zoals vogelhuisjes en insectenhotels. Maak het nog gezelliger met een mooie vuurkorf of vuurschaal. Daarmee geniet je nog langer van mooie dagen. Lekker zitten en genieten met een hapje en een drankje doe je met Esschert design tuinmeubelen.

Opvallend en gezellig design uit Twente

Esschert design is een Nederlandse specialist op het gebied van tuinartikelen die werkt vanuit Twente. De bijzondere en eigentijdse collecties worden samengesteld met hulp van vooruitstrevende ontwerpers uit heel Europa. De leuke artikelen hebben een speelse en toch authentieke stijl en maken van je tuin een knus en levendig geheel, waar je lekker kan genieten en ontspannen. Tijd voor een tuinfeestje!

Geen tijd voor de tuinwinkel? Voor 23:59 uur Esschert design bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je tuin gezellig maken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.