Merken

ESPRIT Women Collection

In een Esprit Women Collection feestjurk zie je er op ieder feest op je mooist uit. Kant, glitters, fluweel, zwart of kleur, lang of kort, wijd of strak, straal in een van de schitterende partydresses ...

41 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Esprit Women Collection feestjurken

Volgend weekend is het zover: het grote dansfeest ter ere van het honderdjarige bestaan van het bedrijf waar je werkt. Je laatste dansfeest is al jaren geleden, dus het is de hoogste tijd voor een nieuwe jurk. Je wil het liefst een mooie jurk die je voor meerdere gelegenheden aan kan: de bruiloft van je beste vriendin, het jaarlijkse chique kerstdiner met de schoonfamilie en natuurlijk het galabal van de sportvereniging waar je als vrijwilliger helpt. Bij wehkamp heb je een ruime keuze uit veelzijdige partydresses, zoals de Esprit Women Collection feestjurken. Kies je voor een klassieke little black dress of toch die gekleurde jurk met wijde rok?

Esprit Women Collection feestjurken voor iedere party

Bruiloft, nieuwjaarsreceptie of dansfeest: wehkamp heeft voor iedere gelegenheid een prachtige feestjurk. Bekijk op onze site de Esprit Women Collection feestjurken: klassieke little black dresses en trendy gekleurde jurken, gemaakt van de mooiste materialen. Maak je feestelijke look helemaal af met mooie Esprit damessieraden.

Esprit Women Collection feestjurken kopen bij wehkamp

Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, bestel je bij wehkamp je Esprit Women Collection feestjurk snel en eenvoudig. Wanneer je voor meer dan 20.- bestelt, is de verzending gratis. Je kan ook een paar verschillende Esprit Women Collection feestjurken bestellen en thuis op je gemak bekijken welke je het beste staat. De andere feestjurken stuur je dan gewoon terug.