Merken

Erro

Heb je nog een goede gereedschapsset of andere klusaccessoires nodig? Erro heeft stevige gereedschappen met een goede prijs-kwaliteitverhouding waar je lang plezier van hebt. Kijk snel bij onze

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Erro

Je klust graag in en rond het huis. Je hebt een aantal schroevendraaiers en nog wat ander handgereedschap, maar het is nu tijd voor een complete koffer. Dan heb je de gereedschappen die je nodig hebt in alle soorten en maten bij de hand. Erro heeft eenvoudige en uitgebreide gereedschapssets van wel 180 stuks. Ook biedt dit merk talloze andere veelgebruikte klusbenodigdheden, zoals een werkbank.

Klusaccessoires en stevige kasten met planken

Je hebt bij Erro de keuze uit allerlei gereedschapssets, schroevendraaiersets en losse koffers. Ook voor plateauwagens, schragen en opklapbare werkbanken kan je bij dit merk terecht. Altijd handig voor de inrichting van je schuur zijn de metalen opbergrekken met planken die een hoog gewicht kunnen dragen. Deze rekken zet je zonder gereedschap eenvoudig met twee personen in elkaar. Ideaal voor het overzichtelijk opbergen van je kleine spullen.

Inklapbare tuinmeubelen

Heb je je klusspullen weer opgeruimd, dan kan je er lekker even bij gaan zitten met onze