Merken

Ergobaby

Er was een eens moeder met een droom: een draagzak ontwikkelen om baby's en peuters in te dragen, terwijl het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en de baby op de beste manier wordt ondersteund en ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ergobaby

Je bent zwanger en je denkt na hoe dat straks moet met reizen, lange wandelingen maken, sporten en al die andere dingen die je graag in je vrije tijd doet. Een kinderwagen is lang niet altijd praktisch. Ken je de dragers van Ergobaby al? Met deze draagzakken of babydragers neem je je kindje mee, dicht tegen je aan, terwijl jij je handen vrij hebt. Op deze manier je kindje dragen is nog goed voor de ontwikkeling ook!

Verschillende typen

In onze collectie van Ergobaby vind je verschillende typen dragers. Met de 360 graden 4P draag je je kindje op vier verschillende manieren. Met een Original Carrier draag je je kindje op drie verschillende manieren. Ook kan je kiezen uit verschillende kleuren, zoals marine blauw en zwart. De dragers zijn gemaakt van 100% katoen en zodoende uitwasbaar. De schouderbanden en heupbanden zijn gewatteerd voor een zo optimaal mogelijk draagcomfort.

Tot wel 20 kilo

Een Ergobaby babydrager is niet alleen bedoeld voor de allerkleinsten. Je schaft een drager aan bij de geboorte en je kan je kindje blijven dragen tot 20 kilogram. Het fijne is dat je zelf langzaam gewend raakt aan het groeiende gewicht van je kindje, zodat je uiteindelijk ook een peuter kan dragen. Bekijk de verschillende Ergobaby buik- en rugdragers eens voor de mogelijkheden.

Ergobaby bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice via telefoon, e-mail of webcare.