Merken

Epson

Maak met Epson printers en printeraccessoires perfecte afdrukken van je foto’s, verslagen, rapportages en ander (thuis)drukwerk. De printers van Epson werken met verschillende inktcartridges voor cyaa ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Epson

Door de opkomst van de digitale fotografie is er ook meer vraag naar goede kleurenprinters die je digitale foto laten sprankelen. Maar ook rapporten, teksten en andere documenten wil je mooi en scherp afgedrukt hebben. Zoek je een printer die dit allemaal kan? Kijk dan naar de printers van Epson.

Printers en toebehoren

Epson heeft verschillende printers en bijbehorende cartridges in het assortiment. Zo zijn er echt gespecialiseerde fotoprinters die jouw foto’s haarscherp uitprinten. De all-in-one printers bieden veelal ruimte voor een SD-kaartje, zodat je direct vanaf de geheugenkaart je foto’s kan selecteren en printen. Ook zijn deze printers geschikt om te kopiëren en te scannen. Voor de verschillende modellen printers zijn er natuurlijk bijbehorende inktcartridges. Iedere printer draagt er vier: cyaan, magenta, geel en zwart. Iedere inktcartridge is apart te verwisselen.

Haarscherpe foto’s

Epson is een van de toonaangevende merken als het gaat om fotoprinters. Iedere foto wordt op hoge kwaliteit afgedrukt. Dat komt doordat de Epson zelf de kleuren mengt met de cartridges en toner, zodat jouw foto echt gaat sprankelen. Gebruik daarom bij voorkeur de echte Epson inktcartridges en mooi, dik fotopapier. Natuurlijk kan je de all-in-one printers ook gebruiken voor het afdrukken van teksten en andere documenten.

Vandaag bestellen, morgen printen

Bestel vandaag nog je nieuwe Epson printer of inktcartridges, dan kan je al de volgende werkdag je foto’s en documenten haarscherp afdrukken.