Jurken & rokken

Emerio helpt je bij huishoudelijke klussen, in de keuken en houdt je huis behaaglijk warm of lekker fris. Dat doen ze door de beste producten voor je te selecteren en aan te bieden tegen de laagste prijzen. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie Emerio keukenmachines en mixers of waterkokers om te zien wat deze huishoudgigant in jouw keuken kan betekenen. Laat Emerio je werk uit handen nemen.

Andere klanten kochten of bekeken

Emerio

Je hebt het maar druk. In de ochtend moeten de kinderen aangekleed worden voor school. Er moet ontbeten worden en lunchpakketten moeten worden gemaakt. Het liefste zou je om tijd te winnen zelf maar helemaal niet eten, maar dan kom je uitgehongerd op je werk aan en verval je in slechte eetgewoontes. Laat Emerio je helpen om tijd te winnen in de keuken. Jij verdient het ook om goed verzorgd te worden.

Comfort en hulp in huis

Emerio verzorgt de alledaagse elektronica in je keuken, zoals een blender, keukenmachine en waterkoker. Maar daarnaast kan je met Emerio ook een kinderfeestje of een partijtje verzorgen, met een pizzarette, wafelmaker of een popcornmaker. Ook biedt Emerio kleine ventilatorkachels om de kille hoekjes in je huis te verwarmen. In de hete zomer zorg je voor een frisse wind met een ventilator.

Praktisch en modern

Al de apparaten zijn voorzien van een modern design. Blitse kleuren en ronde vormen worden gecombineerd. Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan echter altijd voorop. Praktische apparaten voor moderne huishoudens, dat belooft Emerio. Dit zie je aan onze collectie Emerio verwarming.

Emerio bestellen bij wehkamp

Bestel bij wehkamp en profiteer van een gratis bezorging boven de 20,-. Vandaag voor 23:59 uur bestellen, betekent dat je leven morgen een stukje comfortabeler is.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.