Merken

Elro

Brand, inbraak en andere onveilige gebeurtenissen vinden veelal plaats wanneer je slaapt of niet thuis bent. Neem daarom preventieve maatregelen door de producten van Elro voor veilig wonen in je huis ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Elro Beveiliging

Een huis is pas een thuis als je je er veilig en beschermd voelt, wanneer je thuis op de bank zit. Maar ook wanneer je op vakantie bent, wil je niet dat een of andere onverlaat je huis binnendringt en met zijn handen aan jouw spullen zit. Vanuit deze gedachte ontwikkelt Elro apparatuur die je beschermt tegen ongewenste indringers en ander gevaar. Met Elro beveiliging zorg je voor een goede inbraakpreventie met moderne, hoogstaande technologie.

Niemand komt ongezien naar binnen

Een inbreker opereert het allerliefste ongezien, omdat hij geen getuigen kan gebruiken bij zijn illegale klus. Zorg er dus voor dat je buitendeur zo goed mogelijk te zien is vanaf de straat. In het assortiment van Elro beveiliging vind je schemerschakelaars die de verlichting bij je deur automatisch inschakelen wanneer het te donker wordt. Wanneer het weer licht wordt, schakelt de verlichting weer uit. Met een Elro beveiliging bewegingsmelder schakelt de verlichting in wanneer er beweging waargenomen wordt en een rood flitslicht schrikt ongewenste bezoekers af.

Elro beveiliging kopen bij wehkamp

Elro beveiliging geeft je een veilig gevoel, maar er is nog een reden om ervoor te zorgen dat je huis professioneel beveiligd is. Ook je verzekering stelt bepaalde eisen aan de beveiliging van je huis. Lees je polis er op na, of pleeg een belletje naar je assurantieadviseur.

Wil je morgen al veilig zijn met Elro beveiliging? Bestel dan vandaag nog.